Följ oss under studietiden

ÄR DU STUDENT och vill veta mer om hur livet är på en internationell byrå? Följ oss i sociala medier! 

Sociala medier

Vi är nyfikna på dig

VI VILL GÄRNA LÄRA KÄNNA DIG redan under studietiden för att se om vi passar ihop. Har du läst minst sex terminer på juristutbildningen kan du söka jobb som sommar- eller vinternotarie. Vi tar även emot uppsatspraktikanter och erbjuder extrajobb.

Sommar- och vinternotarie

Sommarnotarietjänstgöring är en 10 veckors praktik som ger dig ett perfekt tillfälle att prova på livet på en affärsjuridisk byrå. Under studieuppehållet kring jul erbjuder vi vinternotarietjänst under 3–4 veckor. Som notarie introduceras du till arbetet som jurist och får handledning från någon av våra jurister. 

Har du en uppsatsidé?

Vi vill erbjuda dig praktik som skapar värde för dig när du ska in i arbetslivet. Hör gärna av dig och berätta om vad du är intresserad av att fördjupa dig i, så matchar vi dina önskemål mot våra möjligheter. Praktiken innebär 10 veckors arbete som jurist hos oss, inriktat mot ett eller flera verksamhetsområden.

Vill du jobba extra?

Vi anställer ett par studenter per år som arbetar extra inom juridik eller administration. Det kan innebära att jobba som juristassistent en dag i veckan, som extrapersonal i vår reception eller inom andra delar av vår verksamhet.

Är du klar med dina studier?

Grattis! Då vill vi gärna höra mer om dig. Här hittar du våra lediga jobb. Du ansöker genom att ladda upp ditt personliga brev, CV, betyg från gymnasiet och universitetet samt andra relevanta intyg. Det går också att söka genom att logga in med din LinkedIn-profil.

OM DU HAR FRÅGOR eller om du inte hittar ett ledigt jobb just nu men vill visa intresse för att arbeta hos oss är du välkommen att kontakta Ellen Wikberg , HR-koordinator på ellen.wikberg@dlapiper.com.